Banner image aspect ratio
Toimitilojen asiantuntija

Toimitilojen asiantuntija

Fennia on asiantunteva toimitilatoiveiden täyttäjä

Tilojen suunnittelulla on iso merkitys – houkutellaksesi parhaat osaajat tulee myös toimitilojesi olla tilanteen tasalla. Toimivissa tiloissa työskentelee henkilöstö, joka viihtyy työpaikallaan. 

Kovenevassa kilpailussa ja työelämän haasteiden muuttuessa toimitilojen merkitys kasvaa entisestään. Töissä vietetään iso osa päivästä ja jotta kiihtyvässä tahdissa pysytään mukana, tulee myös tilaratkaisuiden tukea tehokasta toimintaa. Myös etätyö lisääntyy, ollaan liikkeellä, tavataan ihmisiä virtuaalisesti ja vietetään aikaa kotitoimistolla.


Fennia on asiantunteva toimitilatoiveiden täyttäjä – Katso video!

Juuri sinulle

Yrityksen toimitilojen valintaan kannattaa ottaa mukaan asiantunteva kumppani. Fennia toteuttaa vuosittain kymmenittäin yksilöllisiä toimitiloja.

Tilat ovat niin iso tyytyväisyystekijä kuin tehokkuustekijäkin. Sama ratkaisu ei toimi kaikille vaan tilojen suunnittelussa tulee ottaa huomioon yrityksen kulttuuri, kehityksen suunta, liiketoiminta, henkilöstö ja sidosryhmät. Oikea kombinaatio voi tuoda merkittävää kilpailuetua niin uusien työntekijöiden rekrytoinnissa, nykyisten tyytyväisenä pitämisessä kuin toiminnan sujuvuudessa ja tehokkuudessakin.

Kaiken lähtökohta on sinun yrityksesi tarpeet. Se yhdistettynä ammattitaitoiseen työympäristösuunnitteluun tuo parhaat tulokset. 

Kiinnostaisiko virtuaalikierros tulevissa toimitiloissasi?

3D-teknologia antaa meille uudenlaisia mahdollisuuksia tutustua toimitiloihin. Voimme tarkastella tiloja, joita ei välttämättä vielä ole edes rakennettu tai jotka tullaan suunnittelemaan yksilöllisesti pintamateriaaleista lähtien.

3D-mallintamisen avulla olemassa oleva tila pystytään näkemään uudessa asussaan ja erilaisilla materiaaliyhdistelmillä, kalustettuna tai ilman. Mallit auttavat hahmottamaan tilan mahdollisuuksia ja säästävät myös tilanhakijan aikaa. Tilojen 3D-malleja on mahdollista tarkastella myös virtuaalilasien läpi.


Esimerkki tila- ja kalustusratkaisusta  –  Klikkaa 3d-mallia ja astu sisään esimerkkitilaan!


Varaa nyt oma aikasi asiantuntijatapaamiseen ja viemme sinut paikan päälle ideoimaan tulevia toimitilojasi.

Uusi työympäristö odottaa!


Fennia Kiinteistöt Oy


Tiia Vuolle
Asset Manager
p. 010 503 5447
tiia.vuolle(a)fennia.fi


Ari Lang
Asset Manager
p. 010 503 6036
ari.lang(a)fennia.fi